Bestanden Uploaden

Bestanden uploaden

Met de add-on 'Bestanden uploaden' is het mogelijk uw klanten een bestand te laten uploaden tijdens het bestelproces. Deze functie is onmisbaar als u bijvoorbeeld artikelen verkoopt die klanten met hun eigen tekst of afbeeldingen door u kunnen personaliseren.

Na installatie van deze add-on, zal uw klant – voordat hij naar het afrekenproces wordt geleid – eerst terecht komen op een speciale uploadpagina. Hier kan uw klant het bestand kiezen wat hij met de bestelling mee wil sturen.