Het artikel bestaat niet, of mogelijk heeft u geen rechten om het te bekijken.
RSS Feed
Laatste updates
Feb
23
Spam mail gaat rond over webmail inloggegevens
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 23 February 2021 09:08 AM

Goedendag,

Er gaat momenteel een phishing e-mail rond waarin gevraagd wordt om uw webmail te updaten of uw inloggegevens bij te werken.

Klik nergens op, verwijder de e-mail!

Dit is een typisch geval van phishing waarin mensen benaderd worden om hun gegevens te delen.

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team

Lees meer »

Feb
20
Issue enkele webservers
Geplaatst door Erwin - Shoptrader aan 20 February 2021 01:37 PM

Goedemiddag,

Bij 1 van onze hostingpartners is op dit moment een storing. Het kan zijn dat sommige webshops hierdoor down zijn.

Er wordt met man en macht gewerkt aan een oplossing.

Voor updates bekijken de volgende link https://transnoc.nl/incident/16030d4d4f1d0f/nl/

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team

Lees meer »

Feb
17
* OPGELOST! Storing bij serverleverancier
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 17 February 2021 02:04 PM

Update 15:15

Zojuist hebben wij de melding ontvangen vanuit onze serverleverancier dat de outage / storing bij het datacenter verholpen is.
Alle servers zijn weer bereikbaar en daarmee ook alle webshops (zowel voor en achterkant).

Onze excuses voor het ontstane ongemak, helaas lag dit volledig buiten onze macht.

Wij vertrouwen erop u hierbij voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team
-----------------------------------

Update 15:00

De storing lijkt verholpen echter wachten wij nog op de officiële afmelding van de serverleverancier en het datacenter.

-----------------------------------

Update 14:15

Het datacenter van onze serverleverancier heeft problemen.
Dit zorgt voor issues door heel het land. Houd deze pagina support.shoptrader.nl in de gaten voor updates.
Er wordt momenteel hard gewerkt aan een oplossing.

-----------------------------------

Goedemiddag,

Onze serverleverancier ondervindt momenteel problemen.
Het kan hierdoor zijn dat uw webshop of erg traag inlaad of tijdelijk niet bereikbaar is.

De serverleverancier werkt momenteel met hoge prio aan een oplossing.

Excuses voor het ongemak,

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team

Lees meer »

Dec
14
Shoptrader bereikbaarheid komende feestdagen
Geplaatst door Erwin - Shoptrader aan 14 December 2020 11:12 AM

Goedemorgen,

I.v.m. de komende feestdagen hanteren wij andere openingstijden dan dat u van ons gewend bent.

Wij zijn tussen Kerst en Oud&Nieuw gesloten voor standaard support werkzaamheden, zowel telefonisch als per mail/ticket en chat.

Vrijdag 25 december 2020 t/m 1 januari 2021 zullen wij gesloten zijn.

Mocht u ons toch willen bereiken i.v.m. een spoedmelding, maak dan een spoedticket via het ticketsysteem op https://support.shoptrader.nl

Wij lezen dit ticketsysteem actief uit.

Mocht hier niet tijdige een reactie op volgen dan kunt u contact opnemen met tel: 0031 (0)20-6325946

Met spoed wordt bedoeld:
- Een serverstoring
- Uw website is niet bereikbaar voor klanten
- Uw klanten kunnen hun bestelling niet plaatsen of afronden

Bij onterechte spoedmeldingen kunnen wij kosten doorbelasten.

Wij wensen u alvast prettige feestdagen, een prachtig uiteinde en een succesvol 2021 toe!

Met feestelijke groet,

Het Shoptrader Team

Lees meer »

Nov
25
OPGELOST - Issue op web07 server - 503 error
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 25 November 2020 10:16 AM

UPDATE: Het issue is inmiddels opgelost.
Nogmaals excuses voor eventueel ontstaan ongemak.

Goedendag,

Er is momenteel een issue gaande op 1 van onze servers waardoor er op sommige webshops een 503 error te zien is.
Er wordt hard gewerkt aan een oplossing bij de serverleverancier.

Excuses voor het ongemak,