Het artikel bestaat niet, of mogelijk heeft u geen rechten om het te bekijken.
RSS Feed
Laatste updates
Sep
1
Issues bij Klantenvertellen en Kiyoh waardoor sommige websites moeite hebben om in te laden
Geplaatst door Erwin - Shoptrader aan 01 September 2019 04:46 PM

Update 1 sep 2019: Wederom het geval:

Wij merken dat er wederom issues zijn bij Klantenvertellen en Kiyoh waardoor sommige websites moeite hebben om in te laden.
Ons advies is om de widget tijdelijk uit te schakelen tot de problemen zijn verholpen!

Update 23 juli 2019: Wederom het geval:

Goedemiddag,

Door issues bij Klantenvertellen en Kiyoh onstaat er een vertraging in het laden van sommige webshops die gebruik maken van deze diensten.

Zij zijn druk bezig deze issues op te lossen.

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team

Lees meer »

Aug
20
Serverstoring web08.shoptrader.com
Geplaatst door Kas de Groot aan 20 August 2019 11:16 AM

Goedendag,

Wij ervaren momenteel een serverstoring op één van onze servers. Wij doen momenteel ons uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen.

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader team

Lees meer »

Aug
6
Storing datacenter IXL
Geplaatst door Kas de Groot aan 06 August 2019 05:06 PM

Goedendag,

Onze hosting provider IXL ervaart momenteel een internetstoring in het datacenter. Ze hebben aangegeven dat dit snel wordt opgelost.

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader team

Update [17:59]: verschillende connecties zijn weer operationeel.

Update [18:02]: Update vanuit het datacenter: "The problem has been identified. Engineers are working on a roll out to fix the problem. More updates on root cause will follow."

Update [18:15]: Update vanuit het datacenter: Het probleem is verholpen. Er wordt verder onderzocht wat precies de oorzaak is geweest.

Lees meer »

Jul
26
Team-event Shoptrader (aangepaste telefonische openingstijd)
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 26 July 2019 10:26 AM

Goedendag,

I.v.m. een teamuitje voor het Shoptrader team sluit de telefonische helpdesk vandaag een uurtje eerder (16:00 i.p.v. 17:00).

Mocht u ons toch willen bereiken i.v.m. een spoedmelding:

Maak eerst een spoedticket aan in het ticketsysteem of stuur een e-mail naar spoed@shoptrader.nl
U kunt vervolgens contact opnemen met tel: 0031 (0)20-6325946

Met spoed wordt bedoeld:

- Een serverstoring
- Uw website is niet bereikbaar voor klanten
- Uw klanten kunnen hun bestelling niet plaatsen of afronden

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team

Lees meer »

Jul
11
Website vertragingen door Kiyoh en Klantenvertellen
Geplaatst door Erwin - Shoptrader aan 11 July 2019 05:00 PM

Update 1 sep 2019: Wederom het geval:

Wij merken dat er wedrom een issues bij Klantenvertellen en Kiyoh waardoor sommige websites moeite hebben om in te laden.

Update 23 juli 2019: Wederom het geval:

Goedemiddag,

Door issues bij Klantenvertellen en Kiyoh onstaat er een vertraging in het laden van sommige webshops die gebruik maken van deze diensten.

Zij zijn druk bezig deze issues op te lossen.