Couponcode uitzonderingen maken

Het is ook mogelijk om uitzonderingen te maken op artikelen, merken, categorieën, Klanten en Verzendmodules.

Variaties op de uitzonderingen zijn eindeloos, hieronder wordt toegelicht hoe u instelt dat de kortingscoupon maar voor één artikel gebruikt kan worden.

1. Ga in de backoffice naar Tools > Coupons aanmaken en selecteert de coupon waarop u een uitzondering wilt instellen.

2. Klik rechts op “Artikel uitzonderingen"

3. Klik op “Alles toevoegen” om alle artikelen in de lijst “Coupon niet gebruiken voor” te zetten.

4. Selecteer de artikel waarvoor de coupon wel geldt en klik op “Verwijderen”.

5. Klik op opslaan. Nu is ingesteld dat de kortingscoupon alleen voor “Voorbeeld artikel 4” gebruikt kan worden.