Shoptrader E-mail 2.0 account aanmaken

Deze handleiding beschrijft hoe een Shoptrader 2.0 e-mail account aangemaakt kan worden.

Let op: Om gebruik te maken van Shoptrader E-mail 2.0, dient u eerst contact op te nemen met onze support afdeling om uw e-mail pakket om te zetten!

1. Log in op Shoptrader.Email:2222 met het E-mail 2.0 account wat je van Shoptrader support hebt ontvangen.

2. Klik vervolgens op "E-Mail Accounts"

3. Klik op "Create mail account" om het aanmaken van een nieuw email adres te starten.

4. Vul de bovenste drie velden in en laat de overige velden leeg, klik op "Create" om het account aan te maken.

5. Kopieer uw gebruikersnaam en wachtwoord naar een veilige plek en gebruik de handleiding voor POP/IMAP/Webmail om uw account te benaderen.
    Let op, het kan enkele minuten duren voordat uw account actief is.