Niet mogelijk om door te gaan. U hebt geen rechten om deze actie uit te voeren.
RSS Feed
Laatste updates
Aug
27
OPGELOST - Storing: webserver Shoptrader
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 27 August 2018 01:34 PM

UPDATE 27-8-2018 15:00

Vanmiddag om 13:30 is er bij onze server leverancier een probleem ontstaan waardoor uw website tijdelijk niet bereikbaar is geweest. De storing heeft tot 14:30 geduurd waarna de webwinkels weer online zijn gekomen.

Ondanks dat er zeer moderne servers gebruikt worden welke bijna nooit defect gaan is toch een defect ontstaan. Om uw winkel(s) weer up & running te krijgen heeft de leverancier een backup terug geplaatst van 0:00 vannacht.

Wij hebben na het ontstaan van dit issue een gesprek gehad met de serverleverancier over hoe wij dit samen in de toekomst kunnen voorkomen. Enkele punten uit dit gesprek samengevat zijn dat:

- Er een verder onderzoek volgt naar de oorzaak en het daadwerkelijke probleem verholpen zal worden.
- Er zullen z.s.m. extra backup acties ingesteld worden op alle servers welke door hen gehost worden.

Wij hebben de getroffen klanten een aparte e-mail gestuurd met meer informatie omtrent de mogelijkheden voor het terug plaatsen van een backup.

Nogmaals onze oprechte excuses voor dit ongemak,

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team

-------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 27-8-2018 14:45

Het probleem is gedeeltelijk opgelost, echter omdat er een database corrupt is geraakt heeft de server leverancier een backup moeten terugplaatsen van vanochtend.
Het kan hierdoor zijn dat u orders mist in uw orderoverzicht, gebruik daarom de e-mail orderbevestigingen welke u als kopie heeft ontvangen van vandaag.

Onze excuses voor eventueel ontstaan ongemak,

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader team

-------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 27-8-2018 14:00

De serverleverancier heeft het probleem gevonden, oorzaak is nog onbekend echter er wordt momenteel een backup herstel uitgevoerd op de server.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Goedemiddag,

Onze serverleverancier ondervind momenteel een storing op één van onze web servers.
Het kan hierdoor zijn dat uw webshop tijdelijk niet (goed) bereikbaar is.
Er wordt momenteel gewerkt aan een oplossing voor dit probleem.

Onze excuses voor eventueel ontstaan ongemak,

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader team

-------------------------------------------------------------------------------------------

Lees meer »

Jul
27
Blokkade Apple servers
Geplaatst door Jeffrey van Oostenbrugge aan 27 July 2018 10:54 AM

Goedemorgen,

Wij ondervinden momenteel problemen met Apple mail servers.

Bij het zenden van een orderbevestiging bijvoorbeeld naar een @icloud of @me mailadres wordt deze geblokkeerd.

We zijn momenteel in gesprek met Apple om deze blokkade op te heffen zodat de berichten weer netjes zullen aankomen.

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team

Lees meer »

Jul
16
OPGELOST - Tijdelijke problemen met iDEAL via Rabobank en ING
Geplaatst door Matthew - Shoptrader aan 16 July 2018 01:58 PM

Update 19 juli 2018

De gemelde issues met Rabobank iDeal zijn opgelost.

Er is een nieuw certificaat geïnstalleerd bij de Rabobank en hiermee zijn de issues opgelost.

Update 17 juli 2018

Status update: Op dit moment ondervinden wij nog steeds problemen met de koppeling naar de Rabobank en wachten wij op antwoord / reactie van de Rabobank.

----

Goedemiddag,

Wij ondervinden enkele problemen met het verwerken van de iDEAL transacties in combinatie met de Rabobank en ING.
Wij hebben inmiddels contact met de Rabobank en ING om dit issue zo snel mogelijk te verhelpen. Op dit moment kunnen wij nog geen tijdsindicatie afgeven hoelang dit gaat duren.
Als alternatief kunnen wij u direct aansluiten op Shoptrader Payments. Hiermee kunt u iDEAL aanbieden aan uw klanten.

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team

Lees meer »

Jul
13
Onderhoud bij Afterpay
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 13 July 2018 03:55 PM

UPDATE VANUIT AFTERPAY 18-7-2018:

Afgelopen vrijdag hebben wij je geïnformeerd over gepland onderhoud dat op woensdag 18 juli tussen 1:00 uur en 7:00 uur 's ochtends zou plaatsvinden. Vanwege technische redenen stellen we het onderhoud echter uit. Onze betaalservice is dus gewoon beschikbaar, ook aankomende nacht. Zodra we een nieuwe datum hebben gepland, stellen we je hiervan op de hoogte.

Bericht van Afterpay:

Om onze dienstverlening optimaal te houden voeren we regelmatig onderhoud uit op onze systemen. Meestal merk je hier niets van, maar soms is het nodig om enkele systemen volledig uit te schakelen. Dit is het geval op woensdag 18 juli tussen 1:00 uur en 7:00 uur 's ochtends. Het is dan niet mogelijk om een bestelling af te ronden met AfterPay voor Nederlandse consumenten*.

Behalve het afronden van bestellingen met AfterPay, is het tijdelijk ook niet mogelijk om wijzigingen aan te brengen op bestaande AfterPay orders. Denk hierbij aan het crediteren of annuleren van een order. Na afloop van het onderhoud werkt alles weer zoals je van ons bent gewend.

We hopen je zo voldoende te hebben geïnformeerd. Heb je toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op via support@afterpay.nl of 020  - 7 230 230.

*Het geplande onderhoud heeft geen invloed op onze dienstverlening in België.

Lees meer »

Jul
10
Onderhoud web08.shoptrader.com
Geplaatst door Erwin - Shoptrader aan 10 July 2018 03:26 PM

Goedemiddag,

Vanwege een update op web08.shoptrader.com wordt deze server herstart op woensdag 11 juli 2018 in de ochtend.

Hierdoor kunnen sommige webshops enkele minuten niet bereikbaar zijn.

Onze excuses voor het ongemak.