Nieuws categorie├źn
Nieuws
Jul
13
OPGELOST - Momenteel zijn wij telefonisch niet bereikbaar
Geplaatst door Matthew - Shoptrader aan 13 July 2017 02:41 PM

In verband met een storing bij onze telefoonleverancier zijn wij momenteel telefonisch niet bereikbaar.

Er wordt op dit moment gewerkt aan een oplossing. In de tussentijd kunt u ons per mail bereiken of via het ticketsysteem.

Excuses voor het ongemak.

13-7-17 15:30 - Probleem opgelost

Lees meer »

Jun
19
Onderhoud bij Afterpay
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 19 June 2017 10:55 AM

LET OP:

Afterpay onderhoud: woensdag 21 juni tussen 1.00 uur en 5.00 uur.

In de nacht van dinsdag 20 juni op woensdag 21 juni voert Afterpay onderhoud uit.
Tijdens dit onderhoud is het niet mogelijk voor klanten om een nieuwe bestelling te plaatsen via AfterPay.
Daarnaast kunnen merchants geen wijzigingen aanbrengen op reeds geplaatste orders. Denk hierbij aan het wijzigen of annuleren van een AfterPay order.
Vanaf 5.00 uur ’s ochtends werkt alles weer zoals u van Afterpay gewend bent.

Lees meer »

Jan
19
Gepland onderhoud op web02, 03 en 04
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 19 January 2017 10:36 AM

Goedendag,

In verband met een software update op onze servers zal er maandagochtend een korte onderbreking van de web diensten plaatsvinden.

Datum en tijd: maandag 23 januari, 8:00 's ochtends.

Duur: 5 tot maximaal 10 minuten

Onze excuses voor eventueel ongemak,

-Update 23-1-2017: Het onderhoud is succesvol uitgevoerd zonder verdere onderbrekingen.

Lees meer »

Dec
8
Aankondiging onderhoud serverleverancier - 15-12-2016 (04:00 - 07:00)
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 08 December 2016 10:56 AM

Er zijn recent updates uitgebracht voor Ubuntu, het Operating System dat draait op onze servers. De serverleverancier heeft hiertoe op het hieronder genoemde tijdstip een onderhoudsvenster ingepland om alle servers, in hun beheer middels een servicecontract, te voorzien van deze updates.

Datum: 15-12-2016
Tijdvenster: 04:00 - 07:00

Er gaat onderhoud gepleegd worden op de alle servers:

In de test omgeving zijn geen problemen voorgekomen na het uitrollen van deze updates. Services kunnen tijdens het installeren van de updates herstart worden. Het is mogelijk dat uw webwinkel enkele minuten niet bereikbaar zal zijn tussen de aangegeven tijden.

Met vriendelijke groet,

Shoptrader

Lees meer »

Nov
14
Morgen 15 november en overmorgen 16 november gaan wij een update doorvoeren
Geplaatst door Erwin - Shoptrader aan 14 November 2016 03:24 PM

Morgen 15 november en overmorgen 16 november gaan wij een update doorvoeren op het platform. Dit behelst de volgende onderdelen.

Frontend:

• Verschillende snelheidsoptimalisaties worden doorgevoerd. Webshops laden hierdoor sneller.
  • Addon verbeteringen bezorgdatum liet altijd de bezorgtijd zien ook als de instelling daarvoor op false stond.
  • Artikel layover werd niet getoond in zoekresultaat.
  • De tekst die digitale downloads in de bevestigingsmail uitlegt is nu bewerkbaar in de tekstmanager.
  • Inloggen met verkeerde inloggegevens bij de hoverknop bovenin liet tweemaal een foutmelding zien.

Backend:

• Op de product- en categoriepagina de upload limiet voor afbeeldingen verhoogd naar 50MB. Daarnaast is een bug opgelost bij detectie producten zonder categorie.
  • Verbetering bij aanmaken van een klant.

Lees meer »

Nov
1
1 en 2 november gaan wij weer wat mooie verbeteringen doorvoeren!
Geplaatst door Erwin - Shoptrader aan 01 November 2016 03:25 PM

Vandaag en morgen (1 en 2 november) gaan wij een update uitrollen over het platform. Dit heeft invloed op de volgende zaken.

Back-end:

• Bij het importeren/exporteren kan nu worden gekozen voor wel of geen aanhalingstekens, wel of geen btw, gebruik van een komma of punt bij prijzen.
  • Diavoorstelling pagina verbeterd. Het is nu duidelijker hoe je een afbeelding in verschillende talen instelt en de pagina laat nu een thumbnail zien van de dia in alle ingestelde talen.
  • De aanbevolen en alternatieve artikelen pagina is opnieuw gestyled.
  • Bij het importeren/exporteren van artikelen wordt nu ook de artikel layover meegenomen.
  • Bij de scoial media iconen aan de rechtekant kan nu de hele url worden geplaatst.
  • Track & Trace URL voor buitenlandse zendingen toegevoegd.
  • Kolom rechterkant gestyled bij verzend- en betaalmodules.
  • Zoeken op de verzenddatum van PostNL Checkout is nu mogelijk in orderoverzicht. De module PostNL Checkout draait nog in pilot.
  • Spaarpunten informatie uitgebreid in klantexport.

Front-end:

• Na het invullen van een nieuw verzendadres in een ander land zag het platform niet altijd dat het land veranderd was en liet daarom verkeerde verzendopties zien.
  • Styling filter checkboxen.
  • Styling thumbs op productinfo pagina.
  • Speciale karakter bugfix bij teksten upload addon.