Aug
27
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 27 August 2018 01:34 PM

UPDATE 27-8-2018 15:00

Vanmiddag om 13:30 is er bij onze server leverancier een probleem ontstaan waardoor uw website tijdelijk niet bereikbaar is geweest. De storing heeft tot 14:30 geduurd waarna de webwinkels weer online zijn gekomen.

Ondanks dat er zeer moderne servers gebruikt worden welke bijna nooit defect gaan is toch een defect ontstaan. Om uw winkel(s) weer up & running te krijgen heeft de leverancier een backup terug geplaatst van 0:00 vannacht.

Wij hebben na het ontstaan van dit issue een gesprek gehad met de serverleverancier over hoe wij dit samen in de toekomst kunnen voorkomen. Enkele punten uit dit gesprek samengevat zijn dat:

- Er een verder onderzoek volgt naar de oorzaak en het daadwerkelijke probleem verholpen zal worden.
- Er zullen z.s.m. extra backup acties ingesteld worden op alle servers welke door hen gehost worden.

Wij hebben de getroffen klanten een aparte e-mail gestuurd met meer informatie omtrent de mogelijkheden voor het terug plaatsen van een backup.

Nogmaals onze oprechte excuses voor dit ongemak,

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader Team

-------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 27-8-2018 14:45

Het probleem is gedeeltelijk opgelost, echter omdat er een database corrupt is geraakt heeft de server leverancier een backup moeten terugplaatsen van vanochtend.
Het kan hierdoor zijn dat u orders mist in uw orderoverzicht, gebruik daarom de e-mail orderbevestigingen welke u als kopie heeft ontvangen van vandaag.

Onze excuses voor eventueel ontstaan ongemak,

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader team

-------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE 27-8-2018 14:00

De serverleverancier heeft het probleem gevonden, oorzaak is nog onbekend echter er wordt momenteel een backup herstel uitgevoerd op de server.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Goedemiddag,

Onze serverleverancier ondervind momenteel een storing op één van onze web servers.
Het kan hierdoor zijn dat uw webshop tijdelijk niet (goed) bereikbaar is.
Er wordt momenteel gewerkt aan een oplossing voor dit probleem.

Onze excuses voor eventueel ontstaan ongemak,

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader team

-------------------------------------------------------------------------------------------