Aug
6
Geplaatst door Kas de Groot aan 06 August 2019 05:06 PM

Goedendag,

Onze hosting provider IXL ervaart momenteel een internetstoring in het datacenter. Ze hebben aangegeven dat dit snel wordt opgelost.

Met vriendelijke groet,

Het Shoptrader team

Update [17:59]: verschillende connecties zijn weer operationeel.

Update [18:02]: Update vanuit het datacenter: "The problem has been identified. Engineers are working on a roll out to fix the problem. More updates on root cause will follow."

Update [18:15]: Update vanuit het datacenter: Het probleem is verholpen. Er wordt verder onderzocht wat precies de oorzaak is geweest.