Dec
23
Geplaatst door Erwin - Shoptrader aan 23 December 2019 09:41 AM

Update:

Inmiddels is dit hersteld en is het teveel geinde bedrag van week 50 teruggeboekt.

Mocht u nog vragen hebben hierover neem gerust contact met ons op.

----------

Goedemorgen,

Voor gebruikers van Shoptrader Payments.

Vanwege een storing vorige week hebben wij vanmorgen transactiekosten voor week 50 geint. Dus week 50 en week 51.

Echter de transactiekosten voor week 50 kan dubbel geint zijn bij sommige klanten. Uiteraard zullen wij dit asap herstellen en terugboeken op dezelfde Pay rekening.

Excuses voor het ongemak.