Apr
10
Geplaatst door Barry Selim aan 10 April 2020 05:39 PM

Beste klant,

Wij zijn zojuist op de hoogte gebracht dat er momenteel een nep factuur in omloop is van het bedrijf DNS Service NL.
Één van onze klanten heeft ons deze mail laten zien en deze bevat een PDF bestand waarin u wordt gevraagd een bedrag over te maken voor domeinregistratie.

Deze factuur komt niet van ons af, tevens is het bedrag op de factuur niet in verhouding met de kosten die wij rekenen voor domeinregistratie.
Via de volgende koppeling vindt u meer informatie over deze nep mail: https://opgelicht.avrotros.nl/alerts/artikel/spookfactuur-van-dns-service-nl-voor-webhosting-in-omloop/

Mocht u een verdachte mail tegen komen of vragen hebben over een factuur, neem dan ten alle tijden eerst contact met ons op via support@shoptrader.nl
Wij kunnen u dan inhoudelijke informatie geven wat betreft de ontvangen mail.