Jun
12
Geplaatst door Erwin - Shoptrader aan 12 June 2020 10:53 AM

Update 14:14

Op dit moment vindt er een update plaats over het platform.
Uw winkel is zo spoedig mogelijk geüpdatet met onderstaande punten.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste gebruiker,

Op dit moment zijn er een aantal issues bekend waarvoor hotfixes door het platform gaan:

1. Het kan zijn dat in sommige gevallen het filter niet wordt getoond.

2. Op Myparcel Labels staat retour naar afzender.

3. Bij het wijzigen van een order kan de weergave niet goed zijn, de berekening klopt wel.

4. Op de orderbevestiging kan het voorkomen dat de naam niet wordt weergegeven.

5. In de ordereditor moet perse het postcode worden ingevuld wanneer er een trackandtrace wordt ingevuld.

Onze excuses voor het ongemak en er wordt asap een update uitgevoerd.