Sep
6
Geplaatst door Jasper - Shoptrader aan 06 September 2016 03:00 PM

Er is een aanpassing doorgevoerd bij SendCloud waardoor de koppeling tussen ons en SendCloud niet meer functioneerde.
Dit probleem is verholpen en alle SendCloud gebruikers kunnen weer gebruik maken van het automatisch en handmatig inschieten van orders vanuit de backoffice.

Vanaf nu dient er op onderstaande knop geklikt te worden in de SendCloud Backoffice, dan worden alle ingeschoten orders getoond.