Oct
20
Geplaatst door Matthew - Shoptrader aan 20 October 2016 11:26 AM

Er zijn recent updates uitgebracht voor Ubuntu, het Operating System dat draait op onze servers. De serverleverancier heeft hiertoe op het hieronder genoemde tijdstip een onderhoudsvenster ingepland om alle servers, in hun beheer middels een servicecontract, te voorzien van deze updates.

Datum: 27-10-2016
Tijdvenster: 04:00 - 06:00

Er gaat onderhoud gepleegd worden op de volgende servers:

mail01.shoptrader.com
stsrv1.shoptrader.com
web01.shoptrader.com
web02.shoptrader.com
web03.shoptrader.com
web04.shoptrader.com
web05.shoptrader.com
web06.shoptrader.com

In de test omgeving zijn geen problemen voorgekomen na het uitrollen van deze updates. Services kunnen tijdens het installeren van de updates herstart worden. Het is mogelijk dat uw webwinkel enkele minuten niet bereikbaar zal zijn tussen de aangegeven tijden.

Met vriendelijke groet,

Shoptrader