Nov
1
Geplaatst door Erwin - Shoptrader aan 01 November 2016 03:25 PM

Vandaag en morgen (1 en 2 november) gaan wij een update uitrollen over het platform. Dit heeft invloed op de volgende zaken.

Back-end:

• Bij het importeren/exporteren kan nu worden gekozen voor wel of geen aanhalingstekens, wel of geen btw, gebruik van een komma of punt bij prijzen.
  • Diavoorstelling pagina verbeterd. Het is nu duidelijker hoe je een afbeelding in verschillende talen instelt en de pagina laat nu een thumbnail zien van de dia in alle ingestelde talen.
  • De aanbevolen en alternatieve artikelen pagina is opnieuw gestyled.
  • Bij het importeren/exporteren van artikelen wordt nu ook de artikel layover meegenomen.
  • Bij de scoial media iconen aan de rechtekant kan nu de hele url worden geplaatst.
  • Track & Trace URL voor buitenlandse zendingen toegevoegd.
  • Kolom rechterkant gestyled bij verzend- en betaalmodules.
  • Zoeken op de verzenddatum van PostNL Checkout is nu mogelijk in orderoverzicht. De module PostNL Checkout draait nog in pilot.
  • Spaarpunten informatie uitgebreid in klantexport.

Front-end:

• Na het invullen van een nieuw verzendadres in een ander land zag het platform niet altijd dat het land veranderd was en liet daarom verkeerde verzendopties zien.
  • Styling filter checkboxen.
  • Styling thumbs op productinfo pagina.
  • Speciale karakter bugfix bij teksten upload addon.