Nieuws categorieën
Nieuws
Nov
14
Geplaatst door Erwin - Shoptrader aan 14 November 2016 03:24 PM

Morgen 15 november en overmorgen 16 november gaan wij een update doorvoeren op het platform. Dit behelst de volgende onderdelen.

Frontend:

• Verschillende snelheidsoptimalisaties worden doorgevoerd. Webshops laden hierdoor sneller.
  • Addon verbeteringen bezorgdatum liet altijd de bezorgtijd zien ook als de instelling daarvoor op false stond.
  • Artikel layover werd niet getoond in zoekresultaat.
  • De tekst die digitale downloads in de bevestigingsmail uitlegt is nu bewerkbaar in de tekstmanager.
  • Inloggen met verkeerde inloggegevens bij de hoverknop bovenin liet tweemaal een foutmelding zien.

Backend:

• Op de product- en categoriepagina de upload limiet voor afbeeldingen verhoogd naar 50MB. Daarnaast is een bug opgelost bij detectie producten zonder categorie.
  • Verbetering bij aanmaken van een klant.