Dec
8
Geplaatst door Yuri - Shoptrader aan 08 December 2016 10:56 AM

Er zijn recent updates uitgebracht voor Ubuntu, het Operating System dat draait op onze servers. De serverleverancier heeft hiertoe op het hieronder genoemde tijdstip een onderhoudsvenster ingepland om alle servers, in hun beheer middels een servicecontract, te voorzien van deze updates.

Datum: 15-12-2016
Tijdvenster: 04:00 - 07:00

Er gaat onderhoud gepleegd worden op de alle servers:

In de test omgeving zijn geen problemen voorgekomen na het uitrollen van deze updates. Services kunnen tijdens het installeren van de updates herstart worden. Het is mogelijk dat uw webwinkel enkele minuten niet bereikbaar zal zijn tussen de aangegeven tijden.

Met vriendelijke groet,

Shoptrader